مسقطی برشی

وبلاگ نوامبر 15, 2018

این مسقطی را اگر با صبر و حوصله و حرارت کم پخته شود هرگز بوی نشاسته ذرت نمی دهد .
من برای پخت این مسقطی تقریبا یک ساعت وقت صرف کردم.
مسقطی شیرازی را با آرد نشاسته گل درست میکنند و تقریبا رنگش شفاف تر از این مسقطی است
مواد مورد نیاز مسقطی برشی:
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
آب سرد ۴ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
گلاب و زعفران دم کرده ۱/۲ پیمانه
نشاسته ذرت ۱ پیمانه
طرز تهیه مسقطی
.ابتدا شکر را داخل قابلمه میریزیم و با حرارت ملایم و با یک قاشق چوبی مرتب هم میزنیم تا رنگ شکر آب شده به طلایی برسد .حدودا شکر در این مرحلهآب میشود .ولی باز هم ممکن هست تکه های چسبیده ی شکر هنوز آب نشده باشند که در این صورت اشکالی ندارد به هم زدن ادامه دهید ولی نگذارید که رنگ شکر از رنگ طلایی بیشتر شود و زود مخلوط آب و نشاسته را که قبل از شروع انجام کار با هم مخلوط کرده بودیم را به یکباره درون قابلمه بریزید زمانی که آب و نشاسته رو درون قابلمه ریختید شکر مانند سنگ به کف قابلمه میچسبد ولی اشکال نداره ما به کار هم زدن خود ادامه میدهیم تا شکر خودش جدا شود و آرام آرام آب میشود زمانی که شکر به طور کلی حل شد مخلوط گلاب و زعفران را به موادمون اضافه میکنیم و باز آنقدر هم میزنیم تا مواد به غلظتفرنی برسد و در مرحله بعد روغن را درون مواد میریزیم و خوب مواد را هم میزنیم و زیر و رو میکنیمتا این روغن جذب مسقطی شود و جای قاشق روی مسقطی بیفتد بعد مواد را که گرم است درون ظرف مورد نظر ریخته مسقطی خیلی زود خودش را میگیرد و اگر سریع عمل نکنید شاید زمان صاف کردن روی مسقطی را از دست بدهید و دوساعت درون یخچال قرار دهید در صورت علاقه میتوانید درون مسقطی مورد نظر خلال بادام بریزید
نکات
این مسقطی را میتوان به رنگهای دیگر هم درست کرد وبعد از برش دادن میتوانید روی آن پودر نارگیل یاپسته بریزید.

باید حتما از قاشق چوبی استفاده کرد تا رنگ مسقطی تیره رنگ نشود.

هر چقدر شکر را بیشتر تیره تر کنید رنگ مسقطی شما تیره تر خواهد شد.

من در این پخت مسقطی از رنگ خوراکی کمتری استفاده کردم.

من اندازه آب را نصف پیمانه بیشتر زدم اندازه روغن را دو قاشق کمتر زدم.

شما میتوانید از عرق هل و یا اسانس هل درون مسقطی بریزید.

با تشکر از خانم راضیه صفری

  • دسر شکلاتی

    با در نوامبر 15, 2018 - 0 نظرات

    ۸ چگونه دسر شکلاتی آماده کنیم؟ مواد مورد نیاز برای تهیه دسر شکلاتی نشاسته ذرت ۱ قاشق غذا خوری شیر ۲ لیوان پودر ژلاتین ۲ قاشق چایخوری شکر نصف لیوان شکلات تخته ای ۷۵ گرم زرده تخم مرغ ۱ عدد طرز تهیه پخت: ابتدا شیر را با سه چهارم از شکر و نشاسته ذرت خوب […]

  • مسقطی برشی

    با در نوامبر 15, 2018 - 0 نظرات

    این مسقطی را اگر با صبر و حوصله و حرارت کم پخته شود هرگز بوی نشاسته ذرت نمی دهد . من برای پخت این مسقطی تقریبا یک ساعت وقت صرف کردم. مسقطی شیرازی را با آرد نشاسته گل درست میکنند و تقریبا رنگش شفاف تر از این مسقطی است مواد مورد نیاز مسقطی برشی: روغن […]

  • پخت نان با ماندگاری بیشتر

    با در اکتبر 21, 2018 - 0 نظرات

    چگونه نانی با ماندگاری بالاتر پخت کنیم ؟ معمولا نان ها ماندگاری کمتر از ۵ روز دارند و بسرعت بیات میشوند. به خصوص نان های صنعتی به خاطر روش پختشان. ادامه مطلب مطلب را ادامه میدهیم.  

  • رولت بدون فر

    با در می 26, 2020 - 0 نظرات

    مواد لازم 👇👇 تخم مرغ سه عدد شکر سه قاشق غذا خوری آرد قنادی نصف پیمانه وانیل نوک قاشق چای خوری گلاب یک قاشق غذا خوری روغن مایع یک قاشق غذا خوری خامه فرم گرفته شیرین به میزان دلخواه www.booogh.ir 👈 طرزتهیه 👉 ابتدا زرده وسفید تخم مرغ هارو جدا با دور تند بزنید تا […]

محبوب

  • رولت بدون فر

    با در می 26, 2020 - دیدگاه‌ها برای رولت بدون فر بسته هستند

    مواد لازم 👇👇 تخم مرغ سه عدد شکر سه قاشق غذا خوری آرد قنادی نصف پیمانه وانیل نوک قاشق چای خوری گلاب یک قاشق غذا خوری روغن مایع یک قاشق غذا خوری خامه فرم گرفته شیرین به میزان دلخواه www.booogh.ir 👈 طرزتهیه 👉 ابتدا زرده وسفید تخم مرغ هارو جدا با دور تند بزنید تا […]

  • مسقطی برشی

    با در نوامبر 15, 2018 - دیدگاه‌ها برای مسقطی برشی بسته هستند

    این مسقطی را اگر با صبر و حوصله و حرارت کم پخته شود هرگز بوی نشاسته ذرت نمی دهد . من برای پخت این مسقطی تقریبا یک ساعت وقت صرف کردم. مسقطی شیرازی را با آرد نشاسته گل درست میکنند و تقریبا رنگش شفاف تر از این مسقطی است مواد مورد نیاز مسقطی برشی: روغن […]

  • دسر شکلاتی

    با در نوامبر 15, 2018 - دیدگاه‌ها برای دسر شکلاتی بسته هستند

    ۸ چگونه دسر شکلاتی آماده کنیم؟ مواد مورد نیاز برای تهیه دسر شکلاتی نشاسته ذرت ۱ قاشق غذا خوری شیر ۲ لیوان پودر ژلاتین ۲ قاشق چایخوری شکر نصف لیوان شکلات تخته ای ۷۵ گرم زرده تخم مرغ ۱ عدد طرز تهیه پخت: ابتدا شیر را با سه چهارم از شکر و نشاسته ذرت خوب […]

  • پخت نان با ماندگاری بیشتر

    با در اکتبر 21, 2018 - دیدگاه‌ها برای پخت نان با ماندگاری بیشتر بسته هستند

    چگونه نانی با ماندگاری بالاتر پخت کنیم ؟ معمولا نان ها ماندگاری کمتر از ۵ روز دارند و بسرعت بیات میشوند. به خصوص نان های صنعتی به خاطر روش پختشان. ادامه مطلب مطلب را ادامه میدهیم.