رولت بدون فر

وبلاگ می 26, 2020

مواد لازم 👇👇
تخم مرغ سه عدد
شکر سه قاشق غذا خوری
آرد قنادی نصف پیمانه
وانیل نوک قاشق چای خوری
گلاب یک قاشق غذا خوری
روغن مایع یک قاشق غذا خوری
خامه فرم گرفته شیرین به میزان دلخواه
www.booogh.ir
👈 طرزتهیه 👉
ابتدا زرده وسفید تخم مرغ هارو جدا با دور تند بزنید تا کف بکنن (میتونید زرده وسفیده رو جدا نکنید وباهم بزنید )
بعد باهم مخلوط کنید و وانیل رو اضافه کنید .
شکر رو اضافه کنید وحدود سه دقیقه با دور تند هم بزنید
گلاب وبعد روغن رو اضافه کنید و بزنید
آرد وبکینگ پودر رامخلوط کنید وسه بار الک کنید وبه مواد
طی دو مرحله اضافه کنید و با همزن دستی یا قاشق آروم هم بزنید
کف تابه جادویی رو کاغذ روغنی بذارید .خیلی کم چربش کنید
روی شعله پخش کن روی گاز با حرارت کم قرار بدید یک ربع
بمونه تا تابه گرم بشه
مواد رو داخل تابه بریزید وبا قاشق صاف و یک دست کنید
بعد از یک ربع الی بیست دقیقه درب تابه باز کنید وچک کنید
اگر روی کیک سفت شده برش گردونید و پنچ دقیقه هم بذارید تا طرف دیگه هم کمی طلایی بشه
حواستون باشه بافتش نرم باشه و سفت نشه . وگرنه موقع رول کردن ترک میخوره
بعد از تابه خارجش کنید و مدت کمی بذارید تا خنک بشه
بعد کاغد روغنی رولش کنید و داخل یک کیسه بذارید داخل یخچال تا فرم رولت بگیره بعد خارجش کنید و خامه کشی کنید و مجددا رولش کنید و حدود دو ساعت در یخچال قرار بدید ( داخل کیسه بذارید تا خشک نشه )
نوش جان کنید
با تشکر از
آکادمی آشپزی بانوی نمونه
آیدی پیچ اینستا گرام بانوی نمونه👇
banooyenemoone2

237 بازدید کل ، 2 امروز

  

  • دسر شکلاتی

    با در نوامبر 15, 2018 - 0 نظرات

    ۸ چگونه دسر شکلاتی آماده کنیم؟ مواد مورد نیاز برای تهیه دسر شکلاتی نشاسته ذرت ۱ قاشق غذا خوری شیر ۲ لیوان پودر ژلاتین ۲ قاشق چایخوری شکر نصف لیوان شکلات تخته ای ۷۵ گرم زرده تخم مرغ ۱ عدد طرز تهیه پخت: ابتدا شیر را با سه چهارم از شکر و نشاسته ذرت خوب […]

  • مسقطی برشی

    با در نوامبر 15, 2018 - 0 نظرات

    این مسقطی را اگر با صبر و حوصله و حرارت کم پخته شود هرگز بوی نشاسته ذرت نمی دهد . من برای پخت این مسقطی تقریبا یک ساعت وقت صرف کردم. مسقطی شیرازی را با آرد نشاسته گل درست میکنند و تقریبا رنگش شفاف تر از این مسقطی است مواد مورد نیاز مسقطی برشی: روغن […]

  • پخت نان با ماندگاری بیشتر

    با در اکتبر 21, 2018 - 0 نظرات

    چگونه نانی با ماندگاری بالاتر پخت کنیم ؟ معمولا نان ها ماندگاری کمتر از ۵ روز دارند و بسرعت بیات میشوند. به خصوص نان های صنعتی به خاطر روش پختشان. ادامه مطلب مطلب را ادامه میدهیم.  

  • رولت بدون فر

    با در می 26, 2020 - 0 نظرات

    مواد لازم 👇👇 تخم مرغ سه عدد شکر سه قاشق غذا خوری آرد قنادی نصف پیمانه وانیل نوک قاشق چای خوری گلاب یک قاشق غذا خوری روغن مایع یک قاشق غذا خوری خامه فرم گرفته شیرین به میزان دلخواه www.booogh.ir 👈 طرزتهیه 👉 ابتدا زرده وسفید تخم مرغ هارو جدا با دور تند بزنید تا […]

محبوب

  • رولت بدون فر

    با در می 26, 2020 - دیدگاه‌ها برای رولت بدون فر بسته هستند

    مواد لازم 👇👇 تخم مرغ سه عدد شکر سه قاشق غذا خوری آرد قنادی نصف پیمانه وانیل نوک قاشق چای خوری گلاب یک قاشق غذا خوری روغن مایع یک قاشق غذا خوری خامه فرم گرفته شیرین به میزان دلخواه www.booogh.ir 👈 طرزتهیه 👉 ابتدا زرده وسفید تخم مرغ هارو جدا با دور تند بزنید تا […]

  • مسقطی برشی

    با در نوامبر 15, 2018 - دیدگاه‌ها برای مسقطی برشی بسته هستند

    این مسقطی را اگر با صبر و حوصله و حرارت کم پخته شود هرگز بوی نشاسته ذرت نمی دهد . من برای پخت این مسقطی تقریبا یک ساعت وقت صرف کردم. مسقطی شیرازی را با آرد نشاسته گل درست میکنند و تقریبا رنگش شفاف تر از این مسقطی است مواد مورد نیاز مسقطی برشی: روغن […]

  • دسر شکلاتی

    با در نوامبر 15, 2018 - دیدگاه‌ها برای دسر شکلاتی بسته هستند

    ۸ چگونه دسر شکلاتی آماده کنیم؟ مواد مورد نیاز برای تهیه دسر شکلاتی نشاسته ذرت ۱ قاشق غذا خوری شیر ۲ لیوان پودر ژلاتین ۲ قاشق چایخوری شکر نصف لیوان شکلات تخته ای ۷۵ گرم زرده تخم مرغ ۱ عدد طرز تهیه پخت: ابتدا شیر را با سه چهارم از شکر و نشاسته ذرت خوب […]

  • پخت نان با ماندگاری بیشتر

    با در اکتبر 21, 2018 - دیدگاه‌ها برای پخت نان با ماندگاری بیشتر بسته هستند

    چگونه نانی با ماندگاری بالاتر پخت کنیم ؟ معمولا نان ها ماندگاری کمتر از ۵ روز دارند و بسرعت بیات میشوند. به خصوص نان های صنعتی به خاطر روش پختشان. ادامه مطلب مطلب را ادامه میدهیم.