دسر شکلاتی

درباره ما نوامبر 15, 2018

۸

چگونه دسر شکلاتی آماده کنیم؟

مواد مورد نیاز برای تهیه دسر شکلاتی
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذا خوری
شیر ۲ لیوان
پودر ژلاتین ۲ قاشق چایخوری
شکر نصف لیوان شکلات تخته ای ۷۵ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد

طرز تهیه پخت:
ابتدا شیر را با سه چهارم از شکر و نشاسته ذرت خوب مخلوط شود و بعد روی حرارت میگذاریم و به هم میزنیم. پودر ژلاتین رو با یک چهارم لیوان آب سرد روی بخار آب میگذاریم تا شفاف شود.زرده تخم مرغ رو با باقی مانده ی شکر و دو قاشق آب جوش به هم میزنیم تا کرم رنگ شود و زمانی که موادمان به جوش آمد به موادمان اضافه میکنیم و آنقدر هم میزنیم تا کاملا موادمون یکدست شود. بعد از روی حرارت بر میداریم و ژلاتین را به موادمان اضافه میکنیم و به هم میزنیم. و بعد مواد را در ظرف مورد نظر میریزیم و آن را در یخچال میگذاریم.

آموزش دسر پان اسپانیایی
مواد مورد نیاز برای آموزش این دسر:

شکر ۱پیمانه
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
کره ۱/۴ پیمانه
خامه صبحانه۱/۴ پیمانه
شیر ۳ پیمانه
آرد سفید ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
بیسکویت پتی بور ۲ بسته
پودر نشاسته ۲ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو جهت تزیین
آموزش تهیه دسراسپانیایی
ابتدا یک پیمانه شکر را با ۲ عدد تخم مرغخوب هم میزنیم تا حجم آن دو برابر شود در مرحله بعد یک پیمانه شیر را به موادمون اضافه میکنیم و هم میزنیم. داخل یک قابلمه آرد سفید و پودر نشاسته را با دو لیوان شیر مخلوط کرده و آرد را داخل آن میریزیم.
و بعد مواد مرحله ۲ رت روی حرارت ملایم گاز قرار میدهیم و آنها را مرتب هم میزنیم تا آرد گلوله گلوله نشود زمانی که گرم شد مواد مرحله ۱ را به موادمون اضافه میکنیم و مرتب به هم میزنیم و زمانی که موادمان به غلظت فرنی رسید خامه و وانیل و کره رو به مواد اضافه میکنیم و بعد از روی حرارت بر میداریم و داخل یک قالب مناسب ته قالب را یک لایه بیسکویت چیده شود و مقداری از سس را که آماده کردیم را میریزیم روی بیسکویت ها دوباره بیسکویت را میگذاریم روی مواد و این کار را لایه لایه انجام میدهیم تا به آخر برسددر لایه آخر باید سس باشد و بعد پودر کاکائو را برای تزیین روی موادمان الک میکنیم.
نوش جان
باتشکر از پیج اینستاگرام کدبانوی هنرمند

از دوستان علاقمند دعوت میگردد که دستورات انواع کیک و دسر را برای ما ارسال کنید که با نام خودتان در سایت قرار داده شود.

  • دسر شکلاتی

    با در نوامبر 15, 2018 - 0 نظرات

    ۸ چگونه دسر شکلاتی آماده کنیم؟ مواد مورد نیاز برای تهیه دسر شکلاتی نشاسته ذرت ۱ قاشق غذا خوری شیر ۲ لیوان پودر ژلاتین ۲ قاشق چایخوری شکر نصف لیوان شکلات تخته ای ۷۵ گرم زرده تخم مرغ ۱ عدد طرز تهیه پخت: ابتدا شیر را با سه چهارم از شکر و نشاسته ذرت خوب […]

  • مسقطی برشی

    با در نوامبر 15, 2018 - 0 نظرات

    این مسقطی را اگر با صبر و حوصله و حرارت کم پخته شود هرگز بوی نشاسته ذرت نمی دهد . من برای پخت این مسقطی تقریبا یک ساعت وقت صرف کردم. مسقطی شیرازی را با آرد نشاسته گل درست میکنند و تقریبا رنگش شفاف تر از این مسقطی است مواد مورد نیاز مسقطی برشی: روغن […]

  • پخت نان با ماندگاری بیشتر

    با در اکتبر 21, 2018 - 0 نظرات

    چگونه نانی با ماندگاری بالاتر پخت کنیم ؟ معمولا نان ها ماندگاری کمتر از ۵ روز دارند و بسرعت بیات میشوند. به خصوص نان های صنعتی به خاطر روش پختشان. ادامه مطلب مطلب را ادامه میدهیم.  

  • با در اکتبر 6, 2019 - 0 نظرات

  • با در اکتبر 31, 2019 - 0 نظرات

محبوب

  • با در اکتبر 31, 2019 - دیدگاه‌ها برای بسته هستند

  • با در اکتبر 6, 2019 - دیدگاه‌ها برای بسته هستند

  • مسقطی برشی

    با در نوامبر 15, 2018 - دیدگاه‌ها برای مسقطی برشی بسته هستند

    این مسقطی را اگر با صبر و حوصله و حرارت کم پخته شود هرگز بوی نشاسته ذرت نمی دهد . من برای پخت این مسقطی تقریبا یک ساعت وقت صرف کردم. مسقطی شیرازی را با آرد نشاسته گل درست میکنند و تقریبا رنگش شفاف تر از این مسقطی است مواد مورد نیاز مسقطی برشی: روغن […]

  • دسر شکلاتی

    با در نوامبر 15, 2018 - دیدگاه‌ها برای دسر شکلاتی بسته هستند

    ۸ چگونه دسر شکلاتی آماده کنیم؟ مواد مورد نیاز برای تهیه دسر شکلاتی نشاسته ذرت ۱ قاشق غذا خوری شیر ۲ لیوان پودر ژلاتین ۲ قاشق چایخوری شکر نصف لیوان شکلات تخته ای ۷۵ گرم زرده تخم مرغ ۱ عدد طرز تهیه پخت: ابتدا شیر را با سه چهارم از شکر و نشاسته ذرت خوب […]

  • پخت نان با ماندگاری بیشتر

    با در اکتبر 21, 2018 - دیدگاه‌ها برای پخت نان با ماندگاری بیشتر بسته هستند

    چگونه نانی با ماندگاری بالاتر پخت کنیم ؟ معمولا نان ها ماندگاری کمتر از ۵ روز دارند و بسرعت بیات میشوند. به خصوص نان های صنعتی به خاطر روش پختشان. ادامه مطلب مطلب را ادامه میدهیم.